W porządku, najważniejsze, że zgadzamy się w kwestii Presty
.
Mam kilka pytań co do funkcjonowania OC.
1. Czy jest możliwość ustawienia w produktach 2 checboxów, które będą skutkowały rozwinięciem kolejnych w zależności od wyboru odpowiedniej opcji?
Mam na myśli coś takiego jak jest
tutaj - wybór checbox'a numer dwa skutkuje pojawieniem się kolejnych opcji dodatkowo płatnych wraz ze zdjęciem - wiem, że jest opcja "obrazek" w dodawaniu opcji do produktu. (strona z linku stoi na magento)
2. Czy jest możliwość stworzenia dwóch szablonów do wyświetlania produktów np. jeden do artykułów A, a drugi do artykułów B?
3. Czy odchudzanie OC w postaci usuwania niepotrzebnych modułów, płatności itp. nie będzie skutkować wykrzaczeniem się systemu, czy macie jakieś doświadczenie w tym kierunku ?
4. Czy jest możliwość całkowitego usunięcia bonów, kuponów, rat tak żeby nie wykrzaczył się system ? Na pewno można edytować pliki .tpl, ale czy jest inna opcja ?
5. Czy jest jakiś plik dokumentacyjny do opencarta z opisanymi plikami i funkcjonowaniem ich ?
6. Czy tworzenie szablonu lub zaadaptowanie istniejącego opartego na css3 i html5 jest łatwe?