Zaplecze - znik?o pole wysiwyg "opis"

Miejsce na wszelkie dyskusje odnośnie problemów technicznych i ewentualnych pytań z rozbudowaniem systemu w plikach i skryptach Opencart, a które nie dotyczą instalacji.

Zaplecze - znikło pole wysiwyg "opis"

Postprzez kat » 31 maja 2011, o 17:44

Poprosiłem żonę, aby wprowadziła kilka pozycji do sklepu, który pomału tworzę. Pomyślałem: kurczę, zaiwaniam na etacie, potem w domu klepię kolejnych kilka godzin na klawiaturze a słyszę tylko, że cały czas bawię się na komputerze a dla żony i dziecka w ogóle czasu nie mam; niech kobita mi pomoże to i czasu będę miał więcej, ona ma go wystarczająco dużo, gdyż zawodowo w chwili obecnej nie pracuje. Po tej błyskotliwej myśli powiedziałem do żony: "Żono, pomóż mi proszę, wprowadź kilka pozycji do sklepu", po czym namalowałem kredkami instrukcję co i jak ma zrobić. Żona stanęła na wysokości zadania i się zgodziła. Wesoły, że nie będę się musiał zajmować tym, czym się dotąd po fajrancie zajmowałem, poszedłem do etatowej pracy. Po powrocie zaś do domu przywitał mnie buziak, kilka pytań w stylu "kochanie, a jak minął dzień?", obiad czekał już na stole i w ogóle było jakoś tak przyjemnie. Kiedy już tak sobie usiedliśmy, żeby pogadać, moja lepsza połowa z takim zalotnym spojrzeniem, powiedziała: "wprowadziłam tylko jeden produkt, ale nie wiem czy dobrze, bo coś się zepsuło". No to wszedłem na stronę tego produktu i faktycznie, wszystko pokręcone. Zalogowałem się więc do zaplecza i o to co ujrzałem:

zaplecze.jpg

Wobec tego zwracam się o pomoc: co ta krowa zrobiła, że zniknął piękny edytor wysiwyg? Jak go przywrócić?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
kat

Re: Zaplecze - znikło pole wysiwyg "opis"

Postprzez potas » 31 maja 2011, o 22:26

A w innej przeglądarce, z wyczyszczoną pamięcią?
potas
Administrator

Re: Zaplecze - znikło pole wysiwyg "opis"

Postprzez kat » 1 cze 2011, o 19:30

potas napisał(a):A w innej przeglądarce, z wyczyszczoną pamięcią?

nie próbowałem. jednak z pewnych przyczyn technicznych nie mam takiej możliwości :roll: niemniej wyczyściłem ciasteczka, historię i wszystko związane ze stroną w ff, jednak nie pomogło.

edit: "samo się naprawiło"... zalogowałem się po raz n-ty i edytor się pojawił. problem nie jest "solved" bo nic nie zrobiłem :? nie mam pojęcia co było przyczyną, liczę, że problem się nie będzie powtarzać.
kat

Powrót do Pomoc techniczna przy Opencart