OpenCart 1.4.9.2 PL Polish polskie t?umaczenie

Czyli miejsce gdzie można dodawać linki do plików Opencart, modułów, tłumaczeń czy templates przydatnych polskim użytkownikom tego systemu.

Re: OpenCart 1.4.9.2 PL Polish polskie tłumaczenie

Postprzez brytanix » 26 sty 2011, o 01:32

Nie, jednkak nie wiem jak to zrobic. Myslalem przez chwile, ze w edytorze jest taka funkcja do wklejania wideo, ale nie ma. Byla w Prestashop. Tak wogole ten edytoru w Opencart jest bardzo prymitywny. Nie ma stylow i nie ma wymazywania kodow formatowania. Brakuje mi tego bardzo.

Gadas, pomozesz mi z tym video jak wiesz co i jak? Szkoda, ze od razu nie napisales jak wiesz.
Dzieki.
brytanix

Postprzez gadas » 26 sty 2011, o 10:20

brytanix napisał(a):Nie, jednkak nie wiem jak to zrobic.

Google ?
http://www.youtube.com/youtubeonyoursite?hl=pl
gadas

Postprzez brytanix » 26 sty 2011, o 15:36

No rzeczywiście dziecinnie proste! Już wszystko wiem. Bardzo dziękuję. A jeszcze jedno pytanie, widzę, że znasz się na wielu rzeczach tutaj, wiesz może jak stworzyc u góry mojego sklepu kolejną zakładke, czy jak się to fachowo nazywa, obok ''Strona Główna'', ''Wyloguj'', ''Konto'', ''Koszyk'', ''Zakupy''? Chciałbym stworzyć zakładke ''Film'' i tam umieścić galerię filmów do oglądania.
brytanix

Postprzez gadas » 26 sty 2011, o 17:19

brytanix napisał(a):No rzeczywiście dziecinnie proste! Już wszystko wiem. Bardzo dziękuję. A jeszcze jedno pytanie, widzę, że znasz się na wielu rzeczach tutaj, wiesz może jak stworzyc u góry mojego sklepu kolejną zakładke, czy jak się to fachowo nazywa, obok ''Strona Główna'', ''Wyloguj'', ''Konto'', ''Koszyk'', ''Zakupy''? Chciałbym stworzyć zakładke ''Film'' i tam umieścić galerię filmów do oglądania.

brytanix napisał(a):No rzeczywiście dziecinnie proste! Już wszystko wiem. Bardzo dziękuję.

To już w klawiaturze zabrakło cmdA, cmdC, cmdV, czy tam ctrlA,C,V ?
Jest opisane to dokładnie nigdy żeś nie kopiował html do html ?
Przykro mi bardzo ale polecenie : Zrobisz to za mnie tu nie za działa. Ucz się bądź świadomy tego co robisz .

co do reszty to:
Style : #header .div4 (jeśli masz coś w wyglądzie zmienić) a jak nie, to tylko edycja i dopisanie tego co się chce w pliku header.tpl
Zrobienie kolejnej strony informacyjnej i popisanie jej do wspominanego pliku w header.tpl
gadas

Postprzez brytanix » 26 sty 2011, o 17:53

Przykro mi bardzo ale polecenie : Zrobisz to za mnie tu nie za działa.

Przecież ja Cię nie prosiłęm, żebyś cokolwiek zrobił za mnie. Zapytałem tylko czy wiesz jak to zrobić i poprosiłem o rade. Nie widzę w tym nic złego wszak jesteśmy na Forum, które po to właśnie jest. To co piszesz, to już nadinterpretacja. Ten napastliwy ton był tu zupełnie nie na miejscu. :)

Dziękuję za radę i pozdrawiam.
brytanix

Postprzez gadas » 26 sty 2011, o 18:54

brytanix napisał(a):No rzeczywiście dziecinnie proste!

Nie wiem w jakim kraju mieszkasz ale wykrzyknik oznacza zdanie ? ?

brytanix napisał(a):Nie widzę w tym nic złego wszak jesteśmy na Forum, które po to właśnie jest

? ach po to jest forum ?
Potas - Dla mnie rozmowa cała do wykasowania ... Szkoda śmiecić ...
gadas

Postprzez brytanix » 26 sty 2011, o 19:40

Widzę, że jesteś już i tak bardzo sfustrowany, więc powstrzymam się od komentarza, żeby nie pogardzać Twojego samopoczucia. Pamiętaj tylko, że co wysyłasz, wraca do Ciebie. Takie prawo Kosmosu. Nie życzę Ci, by wracały do Ciebie te wszystkie negatywne emocje. Zachęcam Cię do relaksu, oderwania się na chwilę od komputera i wyjścia na spacer, zaczerpnięcia świeżego powietrza. To pomaga nabrać dystansu do samego siebie i świata.

Tak, to dobry pomysł wykasować tę rozmowę. Wiesz co? Wykasuj też moje konto z tego Forum, jeśli uważasz, ze forum służy do czegoś innego niż wymiana informacji. Czy sprawdzałeś kidykolwiek definicję słowa ''forum''?

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w życiu.
brytanix

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Opencart Download