xx215 napisał(a):posiadam oficjalny moduł i działa bez problemu. tylko trochę kłopotliwy w konfiguracji
dziadek87 napisał(a):Np z wersją 1.5.6 działa bez problemu jeśli chodzi o adresy zwrotne ja nic nie podawałem i śmiga. Pamiętaj że przy ustawieniu id punktu płatności i id klienta podajesz to samo czyli ID punktu platności które jest na stronie payu po zalogowaniu.
Mam pytanko odnośnie dopłaty do zamówienia przy wyborze płatności PayU. Zainstalowałem dodatek dopłata do płantości i ustawiłem że dla PayU ma dodawać 3% wartości zamówienia, gdy zamawiam towar i wybieram płatność PayU dodaje mi się dopłata do zamówienia i jest wszystko dokładnie opisane w formularzu że dopłata wynosi np. 2 zł. Gdy daję zapłać z PayU na ich stronie nie wyświetla się kwota z doliczoną dopłatą, tylko normalna kwota towaru z kosztami wysyłki bez dodatkowej dopłaty. Czy ktoś wie gdzie to mogę zmienić?
Pozdrawiam,
Rafał
staniapl napisał(a):Jaki to moduł pokaż linka, ja osobiście bym zrezygnował z zakupów w sklepie jak by mi doliczano prowizję ze względu na sposób zapłaty.
Powrót do Pomoc przy modułach Opencart
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości