FreeBox (pusty box)

Jeśli masz problemy z instalacją dodatkowych modułów takich jak wysyłka, płatność, język, itd.

Re: FreeBox (pusty box)

Postprzez jang1200 » 9 sty 2011, o 12:58

brytanix napisał(a):Tak, tylko w nagłówku admina jak coś wpiszesz, to pojawi sie we wszystkich zainstaloanych językach niestety to samo.
Zgadza się.

brytanix napisał(a):Raczej nie mam pojęcia jak naprawić to, czego nie zrobił autor modułu.:-(
Wiesz jak mówili na to starożytni indianie ?
Ucz się, ucz a garb Ci sam wyrośnie. Kiedyś się może nauczysz albo płacisz i masz.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
jang1200
 
Posty: 247
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 19:17

Re: FreeBox (pusty box)

Postprzez brytanix » 9 sty 2011, o 13:03

Taaak, to była bardzo pomocna uwaga. Widzę, że to Forum zamienia się powoli w targowisko.:-)
Pozdrawiam w słoneczny dzień.:-)
brytanix
 
Posty: 86
Dołączył(a): 29 gru 2010, o 06:16

Re: FreeBox (pusty box)

Postprzez jang1200 » 9 sty 2011, o 13:36

brytanix napisał(a):Widzę, że to Forum zamienia się powoli w targowisko.:-)

To porównanie myślę, że jest odrobinę niefortunne.
1. W żadnym miejscu, w regulaminie również , nikt nikomu nie obiecywał, że wszystko tutaj będzie do wzięcia ZA DARMO.
2. W internecie można znaleźć całe mnóstwo firm informatycznych więc nie trzeba akurat tu na forum się z nikim o nic targować. Wręcz uważam, że nie wypada, jak już to jest od tego PW.
3. W końcu wystarczy poczekać, kiedyś (wcześniej lub później) znajdzie się ktoś kto będzie miał ochotę coś "umalować" darmo.
Polacy to taki dziwny naród, wszystko im się NALEŻY DARMO ale na odwrót ... hmmm, narzutu min. 200% bo inaczej się nie opłaci ;(
jang1200
 
Posty: 247
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 19:17

Re: FreeBox (pusty box)

Postprzez brytanix » 9 sty 2011, o 16:28

Polacy to taki dziwny naród, wszystko im się NALEŻY DARMO ale na odwrót ... hmmm, narzutu min. 200% bo inaczej się nie opłaci ;(


Tak, jest cos w tym. Zabawna prawda.
Pozdrawiam serdecznie.:-)
brytanix
 
Posty: 86
Dołączył(a): 29 gru 2010, o 06:16

Re: FreeBox (pusty box)

Postprzez gadas » 18 sty 2011, o 14:47

Panowie już kiedyś umieszczałem na forum to rozwiązanie może nie było dość szczególnie wyrafinowane ale działało .
Przerobiłem by moduły były 4 bo ktoś potrzebował i dla 2 języków .
viewtopic.php?f=30&t=189
Może warto by było coś poprawić coś dopisać ale działało chyba z 1.4.8 już nie pamiętam .
gadas
 
Posty: 238
Dołączył(a): 13 maja 2010, o 17:03

Poprzednia strona

Powrót do Pomoc przy modułach Opencart

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości