Zmaian statusu magazynu na sklepie

Tutaj można opisywać i umieszczać porady jak krok po kroku dokonać zmian i poprawek w systemie; np. jak możemy zmodyfikować dany skrypt, zmienić logo sklepu, jak dodać link w stopce, jak przenieść moduł, itd.

Zmaian statusu magazynu na sklepie

Postprzez magikos00 » 3 cze 2010, o 01:36

Witam, za każdym razem ilekroć zmieniam w adminie w katalog >produkty>zmień>dane stan magazynu danego przedmiotu zawsze i tak "świeci " się w sklepie "Dostępność: w magazynie" .Chciałbym zminić albo na " na zamówienie" albo dostępne za 2-3 dni.albo jakiś inny ale nie mogę tego zmienić,proszę o poradę.Version 1.4.7
magikos00
 
Posty: 5
Dołączył(a): 27 maja 2010, o 13:18

Re: Zmaian statusu magazynu na sklepie

Postprzez jang1200 » 3 cze 2010, o 14:00

Witam

Kod: Zaznacz cały
za każdym razem ilekroć zmieniam w adminie ...

Zmień na co chcesz i zmień też ilość produktu na "0" (zero) i wtedy zobacz stronę produktu.
S? trzy rodzaje bia?ej ?mierci ? s?l ? cukier i ? lekarz pierwszego kontaktu.
jang1200
 
Posty: 274
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 19:17

Re: Zmaian statusu magazynu na sklepie

Postprzez magikos00 » 4 cze 2010, o 11:38

Witam, dziękuję, podziałało.
A orientujesz sie może jak zrobić żeby produkt był pokazany w koszyku bezpośrednio po dodaniu przez klienta do koszyka a nie dopiero po odświerzeniu strony?
magikos00
 
Posty: 5
Dołączył(a): 27 maja 2010, o 13:18

Re: Zmaian statusu magazynu na sklepie

Postprzez jang1200 » 4 cze 2010, o 17:19

magikos00 napisał(a):Witam, dziękuję, podziałało.
A orientujesz sie może jak zrobić żeby produkt był pokazany w koszyku bezpośrednio po dodaniu przez klienta do koszyka a nie dopiero po odświerzeniu strony?

hmmm, przecież tak jest domyślnie ustawione ...
u admina : Rozszeżenia->Moduły->Koszyk->Zmień:
AJAX dodaj do koszyka: włączone - nie odświeża bo ajax dodaje do koszyka
AJAX dodaj do koszyka: wyłączone - odświeża stronę
S? trzy rodzaje bia?ej ?mierci ? s?l ? cukier i ? lekarz pierwszego kontaktu.
jang1200
 
Posty: 274
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 19:17

Re: Zmaian statusu magazynu na sklepie

Postprzez mario89 » 29 mar 2012, o 11:01

Ja mam pytanie jak sprawić aby ilość produktów dostępnych w magazynie była widziana na sklepie ?
mario89
 
Posty: 1
Dołączył(a): 29 mar 2012, o 10:56


Powrót do Poprawki i zmiany w Opencart

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron