Problem ze znikaj?cmi opcjami produktu w koszyku

Miejsce na wszelkie dyskusje odnośnie problemów technicznych i ewentualnych pytań z rozbudowaniem systemu w plikach i skryptach Opencart, a które nie dotyczą instalacji.

Problem ze znikającmi opcjami produktu w koszyku

Postprzez sulfur » 2 paź 2014, o 17:27

Cześć,
dopiero teraz zwróciłem uwagę na to że... po dodaniu produktu do koszyku po jakimś czasie znika opcja produktu (np. rozmiar obuwia, było a po chwili nie ma).

Po dodaniu produktów:
Obrazek

Po chwili (60/70 sekund?):

Obrazek

Jak już znikną opcje to... znikają wszędzie (koszyk itp) ale po złożeniu zamowienia nawet w e-mailu nie ma jaki rozmiar się zamówiło ani ja jako sprzedawca nie widzę wybranego rozmiaru w menu... A gdy zamówi się szybko zanim zniknie to widać... Ma ktoś jakiś pomysł? Cała noc na kawie przesiedziałem wszystko patrzyłem, czytałem na internecie aż po prostu mam ochotę wyrwać wszystkie włosy z głowy...
sulfur

Re: Problem ze znikającmi opcjami produktu w koszyku

Postprzez staniapl » 2 paź 2014, o 17:37

u mnie działa ok
staniapl

Re: Problem ze znikającmi opcjami produktu w koszyku

Postprzez sulfur » 2 paź 2014, o 17:40

Nawet po jakimś dłuższym czasie?

Sprawdzałem na dwóch komputerach, używając przeglądarek: IE (najnowszy), Opera, Chrome i taki sam efekt, po czasie krótszym/dłuższym znika opcja (ucieka w kosmos...) a produkt zostaje bez opcji, która jest wymagana. :(
sulfur

Powrót do Pomoc techniczna przy Opencart