Pomocy problem z dodawaniem produkt?w

Miejsce na wszelkie dyskusje odnośnie problemów technicznych i ewentualnych pytań z rozbudowaniem systemu w plikach i skryptach Opencart, a które nie dotyczą instalacji.

Pomocy problem z dodawaniem produktów

Postprzez dekoracjeszklane » 29 lip 2013, o 23:16

Witam wszystkich forumowiczów,jestem tu nowy niedawno nabyłem sklep opencart dodałem kategorie produktów i produkt i jest on widoczny w panelu admina natomiast na sklepie go nie widać produktów 0,sklep jest nowy zapewne trzeba go ustawić,jesli ktos wie jak to zrobić to bardzo prosze o naprowadzenie laika stawiam piwo ewentualnie zapłacę za pomoc.
dekoracjeszklane

Re: Pomocy problem z dodawaniem produktów

Postprzez dekoracjeszklane » 29 lip 2013, o 23:18

dekoracjeszklane napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów,jestem tu nowy niedawno nabyłem sklep opencart dodałem kategorie produktów i produkt i jest on widoczny w panelu admina natomiast na sklepie go nie widać produktów 0,sklep jest nowy zapewne trzeba go ustawić,jesli ktos wie jak to zrobić to bardzo prosze o naprowadzenie laika stawiam piwo ewentualnie zapłacę za pomoc.

Adres sklepu to dekoracjeszklane.pl
dekoracjeszklane

Re: Pomocy problem z dodawaniem produktów

Postprzez schematx.pl » 30 lip 2013, o 00:08

Po pierwsze sprawdź zakładki produktu:
1) Dane - sprawdź na dole strony czy Status produktu ustawiony jest na Włączony
2) Relacje - Tu sprawdź czy dodane sa poprawnie kategorie, producent oraz czy produkt ma 'zaptaszkowany' sklep.
schematx.pl

Powrót do Pomoc techniczna przy Opencart