Zmiana rozmiaru obrazk?w

Miejsce na wszelkie dyskusje odnośnie problemów technicznych i ewentualnych pytań z rozbudowaniem systemu w plikach i skryptach Opencart, a które nie dotyczą instalacji.

Zmiana rozmiaru obrazków

Postprzez bafica » 11 kwi 2013, o 16:23

Witam, mam potworny problem. Zainstalowałam wtyczkę do open cart
czyszczącą cache. Ale zgapiłam i wtyczka była do starszej wersji.

Po wyczyszczeniu cache wszystkie zdjęcia pokazują się w rozmiarze oryginalnym. Usunęłam ręcznie zawartość folderu image/cache,
ale przy dodawaniu nowych zdjęć, nie zmieniają one rozmiaru, nigdzie na stronie. W tej chwili wszystkie rozmiary fotel zarzucam css-em,
ale tak nie może zostać :(

Pomocy, proszę.
bafica

Re: Zmiana rozmiaru obrazków

Postprzez comprado.biuro » 16 kwi 2013, o 02:10

Musiałbym zobaczyć najpierw tę paczkę z wtyczką czyszczącą cache, to wiedziałbym jakie pliki zostały nadpisane. Poza tym nie mam pomysłu...
comprado.biuro

Re: Zmiana rozmiaru obrazków

Postprzez Palma » 30 sie 2013, o 12:34

Witam

OSTRZEGAM!!! wszystkich przed jaką kolwiek współpracą z Firmą COMPRADO Sp. z o.o. Rafał Wojenkowski ze Szczecina (comprado.biuro na tym forum).
Zamówiłem u nich moduł personalizacji produktu do opencarta który wycenili na 2000pln/netto.
Zamówienie złożyłem w połowie maja 2013 niestety kontakt urwał się 5.08.2013.
Nie odpowiadają na telefony, smsy, emaile, skype, gg... do tego jestem stratny zaliczkę w wysokości 50% wartości modułu a także 3 miesiące które zwodzili mnie obiecywaniem, że wszystko idzie w dobrym kierunku...

Mimo, że odbierają listy polecone z wezwaniem do zapłaty zwrotu zaliczki do tej pory nie ma.

Gdyby były jeszcze inne osoby poszkodowane w ostatnim czasie przez firmę COMPRADO Sp. z o.o. Rafał Wojenkowski proszę o kontakt.

Proszę mieć to na uwadzę i omijać szerokim łukiem tą fimę.

Pozdrawiam
Kamil Krawczak
PEROPOINT
Palma

Powrót do Pomoc techniczna przy Opencart