Witam
Rzeczywiście bardzo tanie tłumaczenie. Bardzo się cieszę z Twojej oferty, bo klienci będą mieli większą możliwość wyboru takiego tłumaczenia jakie im odpowiada a zadowolony klient to taki klient, który wraca. Mam nadzieję, że będzie ono przynajmniej tak popularne jak tłumaczenie mojego autorstwa, które zdobyło zaufanie setek zadowolonych nabywców w okresie ostatnich dwóch lat a liczba ich wciąż rośnie.
Dobrze by było, gdyby Twoi klienci mogli zobaczyć demo Twojego tłumaczenia przed dokonaniem zakupu, bo to trochę kłopotliwe prosić i czekać aż udostępnisz.
Widzę u Ciebie niespotykaną lokalizację firmy:
SchematX
P.O. Box 258GT
Georgetown, Grand Cayman KY1-1104
CAYMAN ISLANDSa telefon do kontaktu, który podajesz na swojej stronie, to
(503)-192-011, co sugeruje, że jest to numer polski w Orange, bo nie zawiera numeru kierunkowego kraju, a numer kierunkowy na Kajmany to
+1 345. Zastanawiam się, gdzie faktycznie znajduje się lokalizacja Twojej firmy skoro adres jest na Kajmanach a numer telefonu polski? Rozumiem, że Kajmany to raj podatkowy, ale nie pomyślałem, że osoba fizyczna z groszowym biznesem może chcieć uciekać na Kajmany.
Wnioskuję, że jesteś osobą fizyczną, bo sprawdziłem rejestr firm na Kajmanach
https://online.ciregistry.gov.ky/cos/faces/cos/ListParties.jspx, który pokazuje, że firma o nazwie SchematX nie istnieje w rejestrze firm - patrz załącznik.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.