czy w opencart jest możliwość
1. utworzenia użytkowników/sprzedawców którzy będą mieli dostęp administracyjny tylko do ich towarów (czyli tworzę kategorię sprzedawca)
2. dorobieniu systemu rozliczeń partnerskich prowizji tak aby
- jeżeli klient klika na domenie sprzedawcy x w link przejdź do sklepu to klient przechodzi do mojego sklepu wraz z cookies i z informacją że przyszedł klient ze strony sprzedawcy x to wtedy klient widzi tylko produkty w sklepie danego sprzedawcy x (w tym przypadku pobieram od sprzedawcy małą prowizję np 1% - za użyczenie mu swojego sklepu)
- jeżeli klient wchodzi na moją domenę bezpośrednio ze sklepem to widzi wszystkie produkty wszystkich sprzedawców (wtedy to jest mój klient i w związku z tym dostaję od sprzedawcy prowizję większą np 10%)
- trzecia możliwość polegałaby na opcji czy klient wchodząc od sprzedawcy x ma widzieć tylko jego produkty czy też inne produkty innych sprzedawców wtedy sprzedawca x dostałby np 1% od sprzedanego obcego produktu
oczywiście może to być rozwiązane w formie punktów
kluczowe jet to aby sprzedawca mógł jak to jest w allegro - administrować tylko jego produkty.
oraz aby sytem wiedział co wyświetlać danemu klientowi (w zależności z jakiej domeny klient przybył)