OpenCart + Ceneo

Miejsce na wszelkie dyskusje odnośnie problemów technicznych i ewentualnych pytań z rozbudowaniem systemu w plikach i skryptach Opencart, a które nie dotyczą instalacji.

OpenCart + Ceneo

Postprzez siejejejol » 17 sie 2011, o 14:56

Witam, chciałbym wstawić do opencarta usługę Ceneo - zaufane opinie. Działa to w taki sposób, że w momencie gdy użytkownik potwierdzi swoje zamówienie to automatycznie wysyła się do niego e-mail (niekoniecznie od razu) z formularzem do oceny sklepu, zamówienia itd. I mam taki problem, bo nie wiem w którym pliku wstawić skrypt JS przygotowany przez Ceneo, nie wiem który plik jest odpowiedzialny za potwierdzenie zamówienia. Żeby ten skrypt działał potrzebny jest e-mail kupującego oraz ID jego zamówienia. Z góry dzięki za wszystkie sugestie.

Pozdrawiam
siejejejol

Re: OpenCart + Ceneo

Postprzez borubar » 23 sie 2011, o 09:34

Było już o tym na forum. Poczytaj
borubar

Re: OpenCart + Ceneo

Postprzez siejejejol » 23 sie 2011, o 12:09

Już sobie poradziłem :)

Teraz mam kolejny problem:

Potrzebuję zmienić funkcję wyszukiwarki. Teraz działa tak, że jeśli wpisze w wyszukiwarkę "słowo1 słowo2" to wyszuka mi wszystkie produkty, gdzie występuje słowo1 lub słowo2. Ja chcę żeby wyszukiwało produkty, gdzie występują oba słowa na raz. Zmieniałem funkcję getTotalProductByKeyword oraz getProductByKeyword, ale jak na razie nie znalazłem rozwiązania. Może ktoś podpowie gdzie i co zmienić?

Pozdrawiam
siejejejol

Powrót do Pomoc techniczna przy Opencart