Wlasciwie uwazam, ze moge zadac zdjecia tego tlumaczenia z forum. I to wlasnie robie.
Proponuje abyscie zrobili wlasne tlumaczenie. Jesli chcecie nadal udostepniac je to wypadalo by zrobic jakas dotacje na moje konto bo ja nie widze innego wyjscia.
Nie bylo tego tlumaczenia dostepnego za free ani na zadnej stronie poza moimi. Wiem ile ludzi kupilo to tlumaczenie za symboliczne 10zl.
Kazdy autor pozna swoje tlumaczenie chocby nie wiem ile razy bylo zmieniane.
Wypadalo chociaz zaptac o zgode. Nie wierze, ze w plikach nie bylo notki o autorze. Sama nie zniknela.
Zgłosiłem to oszczerstwo i kradzież dóbr intelektualnych do administratora tego Forum, ale nie spotkało się to z żadną reakcją. Oszczerczy post i użytkownik powinien zostać natychmiast usunięty z Forum a jego adres IP zablokowany. Niestety, wszystko świadczy o tym, że nic takiego się nie stało.
Mój komentarz:
Na Forum będą się działo tyle nieprawidłowości na ile pozwoli Administrator. Niestety, poprzez brak zdecydowanej reakcji staje po stronie tych, co łamią prawo i dobry obyczaj. Administrator nie jest chyba świadom, że poprzez takie zaniechanie naraża się na poważne konsekwencje prawne mogące doprowadzić do postawienia zarzutów, gdyż Forum w świetle prawa jest traktowane jak każde inne medium a Administrator jego jest odpowiedzialny za łamanie prawa które na Forum ma miejsce. Były już sprawy karne przeciwko administratorom Forum zakończone wyrokami za zwłokę w usuwaniu oszczerstw wymierzonych przeciwko innym użytkownikom Forum i bierne zezwalanie na łamanie ich praw. Mam nadzieję, że nic takiego tu nie będzie miało miejsca, chociaż jak do tej pory to nie wygląda to najlepiej.
Z żadną reakcją? Tego samego dnia ze wspomnianego postu została usunięta większość nieodpowiedniej treści i link do tłumaczenia.
Witam, nie wiem jak Wam ale mi to tłumaczenie z forum wiele nie dało jedynie górny panel, po wejściu w produkt wszystko english
Przy kolejnym poście tego typu, konto użytkownika zostanie zawieszone.
potas napisał(a):Nie bylo tego tlumaczenia dostepnego za free ani na zadnej stronie poza moimi. Wiem ile ludzi kupilo to tlumaczenie za symboliczne 10zl.
Kazdy autor pozna swoje tlumaczenie chocby nie wiem ile razy bylo zmieniane.
Wypadalo chociaz zaptac o zgode. Nie wierze, ze w plikach nie bylo notki o autorze. Sama nie zniknela.
Przecież to co powyżej jest napisane, to nie prawda, więc oszczerstwo, więc wg. Ciebie to nie jest ''nieodpowiednia treść'', by zostać usunięta?
Teraz użytkownicy nie będą wiedzieli do czego się odnosisz; także mogę usunąć lub zostawić Twój post. Jak wolisz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość