Witam wszystkich.
Ostatnie przenoszę sklepy na Open Cart. mam jednak problem z dostosowaniem opcji płatności za wysyłkę. Jako bardziej doświadczeni mam nadzieję, że nakierujecie mnie na odpowiednie rozwiązania. System płatności musi wyglądać tak:
Kurier UPS
płatność: wpłata na konto
przy odbiorze (+10pln)
Teraz skomplikowana część.
Koszty wysyłki są różne dla poszczególnych towarów. Przykładowo wysyłka towaru
A : 17 pln
B : 40 pln
C : 80 pln
E : ...
Ale gdy klient kupuje kilka produktów zazwyczaj ustalamy indywidualne kwoty wysyłki. Przykładowo przy zakupie akwarium i jakiś dodatków do niego możemy dodatki spakować do akwarium i koszt wysyłki jest jak za samo akwarium i kontaktujemy się z klientem aby poinformować go o indywidualnych kosztach przesyłki, ale przy zakupie dwóch akwariów koszt wysyłki jest już standardowy (jak za dwa akwaria).
1. Który moduł nada się do zwiększenia kwoty płatności przy płatności przy odbiorze.
2. Czy jest możliwość ustalenia indywidualnych kosztów przesyłki dla każdego z towarów.
3. Czy można taki moduł zmodyfikować aby po zakupie dwóch towarów w podsumowaniu (przy realizacji koszyka na ostatniej karcie i wiadomości e-mail) pokazywało jakiś komunikat (np, "indywidualne koszty wysyłki")