Miejsce na wszelkie dyskusje odnośnie problemów technicznych i ewentualnych pytań z rozbudowaniem systemu w plikach i skryptach Opencart, a które nie dotyczą instalacji.
No ta faktura rzeczywiście fatalnie wygląda. Dobrze by to było zmienić. Wystawienie faktury pro-forma nic nie da bo i tak trzeba wydrukować fakturę właściwą i przesłać kupującemu. Lepiej zrobić to od razu i wysłać z paczką. No i jeszcze jedne problem - trzeba wydrukować również kopie do swojej dokumentacji. Przyjże sie temu problemowi, jak znajdę chwilkę.
Tyle poprawek co trzeba zrobić z opinii ludzi tu przebywających można by pokusić się o jedną konkluzję . Zebrać siły i zrobić coś od początku do końca wspólnie ... (tak wiem: nie chce mi się, nie mam czau, idę na spacer z psem, za darmo to nie)
Powiem Ci, że akurat z fakturą to chyba aż tak dużo roboty nie ma. Najwięcej w templacie, bo chyba większość danych jest. No jeszcze ten nieszczęsny NIP trzeba dodać. No i jeszcze nazwa sprzedawcy i adres niekoniecznie jest taki jak nazwa i adres sklepu ale to inna para kaloszy