Witam,
Wprawdzie trochę "grzebałem" w OpenCart w tym roku i na parę pytań udało mi się znaleźć odpowiedź i samodzielnie i z Waszą pomocą, ale dzisiejsze wyzwania mnie trochę przerosły i bez Waszej pomocy może mi się nie udać. Poniżej kilka pytań odnośnie modyfikacji standardowej wersji instalacyjnej OpenCart. Od razu powiem, że działam dla siebie a nie na zlecenie oraz próbowałem grzebać w plikach źródłowych, ale wyrzuca kilka błędów - niestety pewnie podstawowych, a nie wiem jak sobie z tym poradzić...
1. Modyfikacja strony głównej: czy jest możliwe i w jaki sposób, żeby na stronie głównej wyświetlała się treść z kategorii "Strony edytowalne" i czy jest możliwe, żeby na stronie głównej wyświetlało się menu boczne?
2. W miejscu gdzie wyświetlają się kategorie w topie (menu) - chciałbym, żeby się wyświetlały strony edytowalne.
3. Wyszukiwarka po cechach produktów - czy jest to możliwe czy nie, ewentualnie wyszukiwanie po kategoriach i podkategoriach... Może znacie jakieś dodatki i moduły do zainstalowania i do wrzucenia w boczne menu czy pod menu główne...
Walczę cały czas, ale bliski jestem desperacji - już parę razy przeinstalowywałem systemy (joomla+virtuemart->opencart->prestashop), ale intuicyjnie czuję, że to właśnie OpenCart ma największe możliwości i jest dla mnie najbardziej intuicyjny...
Oczywiście, jak uda mi się postawić serwisy, o których myślę: podzielę się z Wami .
Pozdrawiam serdecznie
Michał