Nazwa sklepu - wy?wietlanie w boxie kontakt

Miejsce na wszelkie dyskusje odnośnie problemów technicznych i ewentualnych pytań z rozbudowaniem systemu w plikach i skryptach Opencart, a które nie dotyczą instalacji.

Nazwa sklepu - wyświetlanie w boxie kontakt

Postprzez borubar » 7 maja 2011, o 22:06

Słuchajcie czy ktoś może pomóc w rozwiązaniu mojego problemu, który dotyczy wyświetlania się nazwy sklepu w boxie kontakt?
Otóż jak wpiszę w nazwie sklepu XYZ, to ten wyraz wyświetla się jako nazwa firmy w kontakcie.
A to jest różnica, bo sklep może się nazywać XYZ, zaś kontakt do właściciela sklepu, czyli firmy może być inny.

Jak to zmienić? To znaczy trzeba by zrobić tak, by nazwy sklepu nie dawało do kontaktu, a w ustawieniach dodać należałoby pole kontakt.

Ps. co się stało z zabezpieczeniami antyrobotowymi?
borubar

Re: Nazwa sklepu - wyświetlanie w boxie kontakt

Postprzez jang1200 » 8 maja 2011, o 09:24

Zabawy jest ciut więcej aniżeli tylko dodanie pola input. Troszkę trzeba by pogrzebać w kontrolerach.
Przy tym kawałku kodu nigdy nie miałem potrzeby nic zmieniać więc na 100% nie jestem pewien ale to co wpiszesz u amina w ustawieniach w pole "adres" to chyba jest to tylko używane właśnie w "information/contact" więc możesz tam podać adres kontaktowy jaki chcesz tam mieć a w pliku /catalog/view/theme/default/template/information/contact.tpl wywal ten <?php echo $store; ?><br /> kawałek kodu i już nazwa sklepu nie będzie widoczna.
S? trzy rodzaje bia?ej ?mierci ? s?l ? cukier i ? lekarz pierwszego kontaktu.
jang1200

Postprzez borubar » 8 maja 2011, o 10:23

Dzięki za pomoc.

Nazwa sklepu wpisana w PA na bank wyświetlana jest w KONTAKCIE. Po prostu trzeba wywalić chyba ten kawałek kodu co mówiłeś.
borubar

Postprzez jang1200 » 8 maja 2011, o 10:50

borubar napisał(a):Nazwa sklepu wpisana w PA na bank wyświetlana jest w KONTAKCIE.
i w nagłówku wiadomości powitalnej, /admin/ustawienia/sklep -> wiadomość powitalna i na belce przeglądarki na stronie głównej sklepu. Ja miałem na myśli to co wpiszesz w polu "Adres", że wyświetla się tylko właśnie na stronie "Kontakt".
S? trzy rodzaje bia?ej ?mierci ? s?l ? cukier i ? lekarz pierwszego kontaktu.
jang1200

Powrót do Pomoc techniczna przy Opencart