mam kilka problemów z Opencartem.
Chciałbym już otworzyć sklep dla klientów, ale te błędy na to nie pozwalają.
Proszę więc o pomoc w ich naprawie, bo przeszukałem internet i nie znalazłem odpowiedzi nigdzie.
1. Nie dochodzą maile zarówno do admina, jak i do klienta o złożeniu zamówienia.
To istotna kwestia, by taki mail doszedł, gdyż chciałbym aby klient miał tam podany m.in numer konta na który ma wysłać pieniądze itp.
E-mail o założeniu konta przez klienta dochodzi do mnie i do niego, ale reszta mailów automatycznych nie.
Używam protokołu mail... Nawet powpisywałem w Pola z SMTP wszystkie dane poczty, a i tak nic nie pomogło.
2. Chciałbym używać modułu Dopłata do zamówienia (płatności), lecz po zainstalowaniu i włączeniu na stronie głównej sklepu pojawia się taki komunikat w górze strony -
- Kod: Zaznacz cały
Notice: Undefined index: payment_method in /home/glinka13/domains/solekosmetyczne.pl/public_html/catalog/model/total/extra_surcharge.php on line 4
3. Przy realizacji zamówienia przez klienta - nie pokazuje się wybór Poczty Polskiej. Chciałbym by była taka możliwośc, żeby klient mógł wybrać np. Paczkę pocztową priorytetową, albo pobraniową. Dlaczego się ona nie wyświetla? Czy może ktoś mi podesłać wszystkie pliki od tego modułu, gdyż możliwe, że jest źle zainstalowany.
Proszę o pomoc, pozdrawiam.