Witam serdecznie,
Na początku chciałbym się przywitać, ponieważ jest to mój pierwszy post na tym forum
A teraz do rzeczy:
Pracuję na themie - R-gen Cupid.
OpenCart - Wersja 1.5.5.1
Mam (aktualnie) cztery problemy:
1. Przy zmianie ilości nie zmienia się główna cena dynamicznie.
Idealnie byłoby, gdyby się udało to dorobić. Myślę nad jakimś rozwiązaniem alternatywnym w razie problemów (guzik "aktualizuj cenę" albo coś).
Aktualnie muszę zmienić wagę, aby cena się zaktualizowała (aby to osiągnąć zainstalowalem dodatek, ale jak widać nie działa do końca dynamicznie).
2. Po kliknięciu na ikonę koszyka pojawia się mniejsze okno z podglądem. To okno znika jak tylko wskaźnik myszki opuści granice pola.
Żeby rozwiązać ten problem, próbowałem coś przekopiować z defaultowego themesu, ale nie mogę nigdzie znaleźć fragmentu dotyczącego, kiedy okno ma zniknąć (w deafultowym okno zamyka się dopiero po kliknięciu, a nie po wyjechaniu za jego granice).
3. Wielopoziomowe menu - chodzi mi o uzyskanie efektu, takiego jaki jest na 1szym poziomie - po najechaniu menu rozwija się, ale właśnie tylko o jeden poziom, a chciałbym mieć możliwość kolejnego poziomu. Testowałem kilka pluginów, ale albo nie umiem ich zainstalowac, albo nie chciały działać.
4. Czy jest szansa, aby menu na górze strony było wyświetlane w dwóch częściach? Menu LOGO Menu
Z góry dziękuję za pomoc !
Będę wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki.