B??d w linii 39

Miejsce na wszelkie dyskusje odnośnie problemów technicznych i ewentualnych pytań z rozbudowaniem systemu w plikach i skryptach Opencart, a które nie dotyczą instalacji.

Błąd w linii 39

Postprzez sylwekb » 7 lip 2013, o 16:18

Witam
Jestem nowym użytkownikiem Opencart.
Zainstalowałem wersję 1.5.5.1 oraz język polski. Wszystko przebiegło prawidłowo zgodnie z instrukcją.
Jednak pojawia się poniższy błąd, którego nie umiem wyeliminować.
Notice: Error: Could not load language module/language! in .../system/library/language.php on line 39Notice: Error: Could not load language module/currency! in .../system/library/language.php on line 39Notice: Error: Could not load language module/cart! in .../system/library/language.php on line 39

Będę bardzo wdzięczny za pomoc w wyeliminowaniu powyższego błędu.
sylwekb

Re: Błąd w linii 39

Postprzez schematx.pl » 7 lip 2013, o 18:28

Teraz pytanie: co jeszcze zainstalowałeś? jeśli nic poza tym to znaczy że na serwer nie wgrały się wszystkie pliki spolszczenia. Sprawdź czy w katalogu /catalog/language/(polish\polski)/module/ masz plik currency.php, analogicznie sprawdź też czy jest tam plik cart.php, jeśli ich nie ma - dograj.
schematx.pl

Postprzez sylwekb » 7 lip 2013, o 19:05

Wielkie dzięki, jeszcze został poniższy błąd mimo dogrania tych 2 plików
Notice: Error: Could not load language module/language! in .../system/library/language.php on line 39

Nie dogrłem żadnych innych komponentów poza tym co było w oryginalnej paczce Opencart.
sylwekb

Postprzez sylwekb » 7 lip 2013, o 21:48

Już problem rozwiązany, jeszcze raz wgrałem wszystkie pliki i zadziałało.
sylwekb

Powrót do Pomoc techniczna przy Opencart