Nie będzie to urzywane ponieważ przy wpisywaniu wagi w opis przedmiotu znikają mi opcje wyboru wysyłki . Chcialbym ustalić stałą cenę przesyłki niezależnie od wagi .
Przykro mi bardzo ale ktoś ukradł mi szklaną kulę i nie wiem jakiego modułu używasz.paweltg napisał(a):Witam. Chcialem prosić o pomoc jak usunać linię (waga : 0.00 ) przy opcji wybory wysyłki.
używanepaweltg napisał(a):Nie będzie to urzywane
Rozszeżenia/Wysyłka - jeśli nie masz przetłumaczone to chyba nazywało się to "Flat"paweltg napisał(a):Chcialbym ustalić stałą cenę przesyłki niezależnie od wagi .
to jakaś nowośćpaweltg napisał(a):Nie będzie to urzywane ponieważ przy wpisywaniu wagi ...
Tutaj na forum są conajmniej dwapaweltg napisał(a):Używam modułu poczty polskiej . Znalazlem go tutaj na forum.
jak ktoś jest pijany to czy pokażą jego gębę w telewizji czy też nie to dalej będzie pijany... Samo wykasowanie pokazywania wagi nic nie zmieni. Jeśli w module jest błąd (w co nie bardzo chce mi się wierzyć) to trzeba go naprawić a nie tylko skasować samo wyświetlanie.paweltg napisał(a):Proszę o pomic . Co mam skasować zeby nie było tej wagi 0,00 przy wyborze wysylki jak na zdjęciu !!
Przedewszystkim sprawdź czy wszystko dobrze wpisałeś , bo ja jestem za tym , że masz coś źle ustawione i moduł te Twoje 15g widzi nie jako 15g tylko 15kg albo i 150kg i nie wyświetla nic bo nie ma takich przesyłek (o tej wadze).paweltg napisał(a):Proszę o pomic .
Powrót do Pomoc techniczna przy Opencart
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości